Aquesta web requereix el pugin de flash

Creamos oportunidades de integración a personas con discapacidad y trastorno mental
INSCRÍBETE AL BOLETÍN
Enviar
Enviar
NOTICIAS
30/06/2020
Como cada año, Mas Albornà ha presentado su memoria institucional del ejercicio 2019.
Noticias
Mas Albornà i el suport de l’Obra Social “la Caixa”

L’ajut es destina a un projecte d’obertura de les activitats del centre ocupacional de la Fundació

Les rúbriques les han protagonitzades el president de la Fundació, Martí Solé, i el Director d’Àrea de Negoci de CaixaBank al Penedès, Xavier Saumell.

La proposta de Mas Albornà ha estat una de les 229 seleccionades a tot l’Estat (d’un total de 1.318) en la darrera convocatòria d’ajuts a la Promoció de l’Autonomia i Atenció a la Discapacitat i a la Dependència promoguda per l’Obra Social “la Caixa”. A la demarcació de Barcelona han resultat seleccionats 32 projectes amb un  valor de 682.420 euros els quals tindran  12.000 beneficiaris directes. L’Obra Social ”la Caixa” impulsa aquesta convocatòria per concedir ajudes a projectes que promoguin la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de persones amb discapacitat, malaltia física o mental o en situació de dependència.

El projecte COmpartir planteja donar a conèixer les habilitats i capacitats dels  76 usuaris del centre ocupacional de Mas Albornà a través d'activitats participatives, experimentals i vivencials a diferents col·lectius (com per exemple tallers de manualitats) on ells mateixos són els encarregats de dirigir-les i explicar-les. La iniciativa es basa en les bones experiències obtingudes en la realització de tallers a escoles de Vilafranca del Penedès (com l’Escola Montagut), amb el Club Patí Vilafranca, i en altres escoles de la comarca. L’objectiu futur és poder  desenvolupar aquestes activitats a diferents col·lectius de Vilafranca del Penedès tot establint-hi sinergies: escoles, instituts, associacions veïnals, casals de  la gent gran o esplais. Gràcies a aquestes sinergies es pretén generar un espai de trobada i conversa on es puguin plantejar qüestions referents a la discapacitat o qualsevol altre tema  que es consideri amb l’objectiu d’establir uns vincles que pugin  perdurar més enllà de l'activitat i que contribueixen a la sensibilització vers el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

La selecció dels projectes s’ha realitzat a partir de criteris d’avaluació que han tingut en compte aspectes com la complementarietat amb els recursos existents en el territori; el suport de l’Administració i la col·laboració efectiva entre les entitats a través del partenariat; la participació dels destinataris; el voluntariat i la implicació de la comunitat on es desenvolupen. Entre les entitats que actuen a les comarques de Barcelona que han estat seleccionades en la convocatòria de Promoció de l’Autonomia i Atenció a la Discapacitat i a la Dependència 2015 destaquen la Asociación Cultural Radio Nikosia, la Fundació Privada d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec de Barcelona, Aprenem Maresme d’Arenys de Mar, l’Associació TEA del Vallès Occidental, la Fundació Privada Mas Albornà de Vilafranca del Penedès i Salud Mental Sabadell.

  
TESTIMONIS
testasf asf Quisiéramos que mediante esta web y, en general, la presencia en Internet de Mas Albornà, una parte de esta experiencia llegue a todos, y de esta manera hacer nuestra organización más presente en la vida cotidiana del Alt Penedès. Sed todos bienvenidos.
Martí Solé
Presidente de la Fundación Privada Mas Albornà
  
CLIENTS
Anterior
Siguiente
Colaboradores
Nivel Doble-A
-
Cerrar
Regístrate para recibir todas las novedades de Mas Albornà:
-
Cerrar
Comparte esta web con tus amigos: