Aquesta web requereix el pugin de flash

Creamos oportunidades de integración a personas con discapacidad y trastorno mental
INSCRÍBETE AL BOLETÍN
Enviar
Enviar
NOTICIAS
30/07/2020
Mas Albornà ha firmado un acuerdo de colaboración con el Consejo Comarcal del Alt Penedès a través del cual nos sumamos a la distribución de alimentos a las familias más vulnerables del territorio.
Noticias
Estrena de “Chatanoga Chu-Chu” la última obra de teatre del centre ocupacional

Fruit de la col·laboració rebuda en el marc del Festival Jean Leon 2008 de cinema i la seva “fila zero”, es van recaptar fons per a la posada en marxa d’un projecte teatral que comptés amb el protagonisme del grup de teatre de Mas Albornà, és a dir, persones amb discapacitat intel·lectual.

Així, ja fa més de dos anys que des del nostre taller de teatre del Centre Ocupacional (centre de dia per a persones adultes amb un elevat nivell de discapacitat) estem preparant aquesta representació teatral, la qual ha comptat, a més, amb la col·laboració externa del director teatral Jofre Vila i el seu equip. Cada setmana, aquest grup s’ha reunit dos cops a assajar la representación que veurem divendres. Els assajos s’han realitzat a les instal·lacions de Les Cabanyes, cedides per l’Ajuntament. El reconegut equip de Jofre Vila ha treballat conjuntament amb els responsable del taller de teatre de Mas Albornà així com ha dirigit l’obra i fet els decorats. Tota una experiència i un autèntic repte per a tots.

Aquesta representación teatral no és la primera que realitza el grup de teatre de Mas Albornà però sí que és la primera ocasió en què s’estrena en un teatre fora de l’àmbit de l’entitat.

D’aquesta manera, els 12 membres de la representación teatral debutaran aquest proper divendres davant de familiars, amics i companys.

Des de Mas Albornà, doncs, us convidem a la representació de “Chatanoga Chu-Chu”el proper 14 de gener a les 20h al Teatre de Cal Bolet de Vilafranca del Penedès (carrer de Cal Bolet, 3). L’entrada a l’espectable té el preu de 2€ i es podrà adquirir a les mateixes instal·lacions teatrals una hora abans, és a dir, a partir de les 19h.

Com que l’aforament és limitat i per garantir una bona organització de l’acte, us demanem que feu la sol·licitud d’assistència a Cristina Barbacil (cristina.barbacil@masalborna.org), tot indicant quantes persones voleu venir.

Us adjuntem algunes fotografies dels assajos.

Hi esteu tots convidat!

  
TESTIMONIS
Hemos concedido el primer premio de los galardones "Anna Bonnomí" al proyecto en nuevas tecnologías de Mas Albornà como reconocimiento al trabajo, esfuerzo e iniciativa de mejora de Mas Albornà en materia del uso de las nuevas tecnologías aplicadas a la discapacidad.
Jurado Premios Anna Bonnomí
Fundación Talita
  
CLIENTS
Anterior
Siguiente
Colaboradores
Nivel Doble-A
-
Cerrar
Regístrate para recibir todas las novedades de Mas Albornà:
-
Cerrar
Comparte esta web con tus amigos: