14/03/2008 I COMUNICACIÓ

Si no visualitzeu corectament aquest comunicat, feu clic aquí

 

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA ON-LINE
DE SENSIBILITZACIÓ "SIGUES PEÇA CLAU"

 L'objectiu és el foment de la contractació de persones amb discapacitat

L'ocupació laboral afavoreix la integració real de les persones amb discapacitat

 

El proper dijous 27 de març a les 12 hores del migdia la Fundació Privada Mas Albornà us convidem a l’acte de presentació de la campanya on-line anomenada “Sigues Peça Clau”. L’acte de presentació tindrà lloc a l'Espai Cultural (Auditori) de l'Obra Social de Caja Madrid (Plaça de Catalunya, 9. Barcelona). Aquest acte de presentació enllaça amb el que es va fer recentment a Vilafranca del Penedès amb la mateixa finalitat.

L’objectiu d’aquest projecte és la conscienciació dels agents que intervenen –de forma directa o indirecta- en la contractació laboral per tal que tinguin en compte el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Amb aquest projecte, Mas Albornà, fundació dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, ha estat guardonada amb el segon premi en el concurs de noves tecnologies “Proyéctate” convocat per l’Obra Social de Caja Madrid. Es tracta d’un concurs de sensibilització on-line dirigit a entitats sense ànim de lucre d’arreu de l’Estat Espanyol amb el qual s’han premiat iniciatives fonamentades en les noves tecnologies.

Des de Mas Albornà apostem per noves fórmules per tal de fer efectiva la nostra tasca d’integració social i laboral de les persones a les quals donem servei i és per aquest motiu que creiem que aquest projecte que us presentarem recull bona part de l’essència que cerquem en la nostra activitat, a part de ser una acció totalment innovadora i pionera.

En aquest acte, en el qual hi assistiran representants del teixit empresarial, polític i social, hi haurà, a més, una xerrada a càrrec de l’expert en TIC, Toni Mascaró amb el títol “ Les eines d’e-Marketing. Case Studi de l’aplicació de la tecnologia al servei del tercer sector” a través de la qual explicarà els avantatges de les TIC per a empreses i entitats no lucratives.

Us hi esperem!
 

La campanya es dirigeix als agents generadors de llocs de feina, des de caps
de RRHH fins a polítics, passant per caps de producció, tècnics, etc

 

 

Amb el patrocini

 
 
FUNDACIÓ PRIVADA MAS ALBORNÀ I C Monsteny, 10,12 Pol. Ind. St Pere Molanta  I  08734  Olèrdola (Barcelona)  I  Tel. 902 19 11 04   I  Fax 93 8181352 I 
e-mail: fundacio@masalborna.org  I 
Legal   Contacte  I  © Mas Albornà 2007
 Si voleu donar-vos de baixa, envieu un e-mail indicant "baixa" a la següent adreça electrònics: comunicacio@masalborna.org