Xerrades on-line per a famílies des de DINCAT

xerrades_ OnLine_Dincat

Malgrat el confinament, a DINCAT (Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual ) no s’aturen i han organitzat un seguit de xerrades on-line per a familiars de persones amb discapacitat. De la mà de professionals experts en la matèria, en aquests espais, es pretén tractar temes que són d’interès per als familiars de les persones amb discapacitat intel·lectual i que abans de la crisi sanitària s’organitzaven a les diferents entitats com Mas Albornà. La nova realitat a fet modificar el format de les xerrades però no l’essència, la qual continua essent la mateixa: oferir recursos i informació d’interès a les famílies.

Des de Mas Albornà recomanem prendre-hi part.  Us facilitem les temàtiques:

DIJOUS 30 D’ABRIL
Patrimoni protegit i testament

DIJOUS 7 DE MAIG
Conviure en temps de confinament

DIJOUS 14 DE MAIG
Trastorns de conducta - Eines de suport conductual positiu

DIJOUS 21 DE MAIG
Prestacions i Renda 2019 per a famílies

DIJOUS 28 DE MAIG
Institucions legals d’ajut, suport i protecció

Aquestes xerrades es realitzaran d’11h a 12:15h. La formació serà de 45 minuts i s’obriran torns de preguntes durant 30 minuts. Les sessions es faran a través de ZOOM (https://bit.ly/familiesformacio).

Si teniu qualsevol dubte sobre les sessions podeu trucar a l’àrea de famílies de DINCAT 93 490 16 88 o enviar un email a amanzano@dincat.cat

Deixeu un comentari