Mallart Artesans Xarcuters és al vostre servei

comandas

A causa de les restriccions que vivim arran de la crisi del coronavirus, us demanem que feu les vostres comandes Mallart per telèfon.
D’aquesta manera només caldrà que us desplaceu a recollir la vostra comanda i evitarem més situacions de contagi. Un cop sigueu a les botigues, us demanem que seguiu els protocols de prevenció, tot mantenint les distàncies de seguretat d’1 a 2 metres. A cada botiga hi trobareu les recomanacions.

Hem modificat els nostres horaris com a mesura preventiva: consulteu-los a la web (wwww.embotitsmallart.com)

Les botigues Mallart són al vostre servei ara més que mai. A més, hi trobareu productes de proximitat i de qualitat com fruites, verdures i pa a La Granada, o d’altres queviures i congelats a Sant Quintí de Mediona. Alimentació de conveniència al costat de casa.

Gràcies per seguir les nostres recomanacions.

Junt ens en sortirem

Deixeu un comentari