Tornem a l’hort de la Cabanyeta

img-20190312-wa00101

Des de fa temps, un grup d’usuaris del nostre centre ocupacional participa en la plantació de l’hort de La Cabanyeta, la llar d’infants de Les Cabanyes. Aquest és un projecte conjunt impulsat per a fomentar les habilitats d’horticultura i de relació entre els nens i la nostra gent.

El procés d’adequació d’aquest hort ha estat laboriós un any més, però també molt agradable i per fi en podem recollir els fruits.

Un any més aquesta activitat ens torna a permetre compartir experiències amb els amics d’aquesta llar d’infants

Des de Mas Albornà agraïm molt a la Cabanyeta que ens hagi permès formar part d’aquest projecte tant engrescador i esperem poder continuar participant d’aquesta aventura en el futur.

L’horticultura és una de les activitats terapèutiques que es treballen des de fa molt temps, ja que ens permet interactuar directament amb la natura i descobrir de primera mà com és conrea i madura tot el que després ens mengem.

Deixeu un comentari