Ja tenim idea per al logo dels 50 anys!

reunio-jurat-concurs-logo-50-anys

El jurat del concurs organitzat per triar la proposta a partir de la qual s’obtindrà el logo que identificarà Mas Albornà durant tot l’any 2019 coincidint amb el 50è aniversari de la Fundació ja s’ha reunit. Davant d’una paret on hi havia penjades les setze obres presentades a la convocatòria, la dissenyadora Xus Azor; el patró de la Fundació, Paco Espín, i Maite Fernández, de l’equip de Comunicació de Mas Albornà, van donar les seves puntuacions i argumentar la seva decisió final.

Finalment hi va haver prou unanimitat a l’hora de decidir el guanyador i els dos accèssits. El veredicte del jurat es manté encara en secret i es donarà a conèixer durant un acte que s’organitzarà pròximament per premiar les propostes seleccionades.

Deixeu un comentari