Torna el voluntariat després de les vacances de Nadal

voluntariat

Reprenem l’activitat del voluntariat després de les vacances de Nadal. Un any més diem adéu a les neules i el torrons amb energia i ganes de continuar sent voluntaris a casa nostra.

Així doncs, gràcies a la tasca del nostre equip de voluntariat podem dir que iniciem l’any amb les mateixes activitats que el vam finalitzar i esperem que aquest 2018 ens aporti moltes activitats noves, encara per descobrir.
Recorda que si vols col·laborar amb nosaltres i ser voluntari/ària de Mas Albornà només cal que ens enviïs les teves dades personals a voluntariat@masalborna.org o si ho prefereixes també et pots posar en contacte amb nosaltres al tel. 687 85 86 70

No t’ho perdis, viu l’experiència de ser voluntari amb nosaltres!

Deixeu un comentari