El 0,7% del pressupost del Vijazz 2015 per a Mas Albornà

tastavins

Tastavins, organitzadora del Banc Sabadell Vijazz Penedès, destina cada any el 0,7% del pressupost a una organització social del territori i en la seva novena edició aquesta organització ha estat Mas Albornà. Així, aquest dilluns 25 de gener els Tastavins Penedès, de la mà del seu president, el sr. Joan Tarrada, han fet entrega del 0,7% del seu pressupost global a la Fundació Mas Albornà. A l’acte hi han assistit el president de la Fundació, Martí Solé i el director executiu, Joan Clotet.

Com ja s’ha fet en els últims 6 anys els Tastavins Penedès volen conscienciar a la població del Penedès (i més concretament a les entitats sense ànim de lucre) de la necessitat de realitzar tasques solidàries i de cooperació. Per aquest motiu cada any trien una entitat social de la zona per fer-los el donatiu del 0,7% del seu pressupost global. Això sí: evidentment sense comptar la part que reben de les administracions públiques.

Tarrada ha destacat que, tot i que l’aportació “és petita per una entitat tan gran com Mas Albornà el més important és l’acció solidària i de responsabilitat social”.

Per la seva banda el president de la Fundació Mas Albornà, el sr. Martí Solé, ha volgut agrair la tasca de Tastavins Penedès apuntant que “no hi ha cap donació econòmica petita”. Solé ha des-tacat que “Mas Albornà s’ha edificat també gràcies a aquestes petites donacions, col•laboracions i ajuts”. I que justament “això és el que els fa grans”.

Com a organització “receptora” d’aquest 0,7% vam gaudir de la possibilitat de disposar d’un estand propi durant els dies del festival, on vam vendre samarretes de la nostra secció de serigrafia amb les quals una part dels beneficis es destinaven al nostre projecte.

stand-vijazz-2015

Mas Albornà destinarà aquest import al trasllat del centre ocupacional, un centre de dia per a persones amb un grau de discapacitat elevat. Durant el febrer de 2015, el centre ocupacional es va traslladar a unes noves instal∙lacions cedides per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a l’edifici Virben, Plaça de la Verema, 1.

L’arribada a l’edifici Virben va suposar tota l’adequació dels espais, com la renovació de les instal∙lacions (punts de llum, cablejat, nous aplics…), pintura i obra nova (noves divisions, pintat de parets, sanejat), creació de serveis adaptats (dutxes i lavabos adaptats per als usuaris), parquet a la sala d’estimulació sensorial, creació del menjador‐office on dinen i esmorzen els 70 usuaris (taules i cadires) i mobiliari dels nous espais: armaris, taules, cadires.

Deixeu un comentari