Mas Albornà posa en marxa el servei de voluntariat

logovoluntariat.jpg

Ets una persona amb ganes de col·laborar?
Tens il·lusió de compartir el teu temps amb nosaltres desenvolupant el teu propi projecte?

A partir d’ara tens la possibilitat de ser voluntari/arià i participar en el nostre projecte social. Tothom que ho vulgui podrà participar amb l’entitat. D’aquesta manera, iniciarem nous projectes i obrim les portes a la col·laboració amb altres persones, t’encaixa?

Hem iniciat el nou servei de voluntariat: pensat per obrir les nostres portes a totes aquelles persones que, de manera voluntària, vulguin desenvolupar un projecte amb nosaltres. Tenim moltes iniciatives a punt i també esperem les vostres aportacions i idees personals.

Contacteu-nos si voleu més informació : voluntariat@masalborna.org i www.masalborna.org

Deixeu un comentari