Rebem el suport de Fundació Pinnae per a garantir el futur del nostre CET

22/09/2020

mas_alborna_pinnae-copia

La Fundació Pinnae concedeix 25.000 euros a la Fundació Mas Albornà pel projecte “Nous reptes arran del Coronavirus al Centre Especial de Treball”. L’objectiu del projecte és fer un gir al nostre CET per tal de garantir la viabilitat dels llocs de treball més vulnerables i que més s’han vist afectats per la crisi sanitària arran de la COVID-19. El director de la Fundació, Joan Clotet, ha recollit l’ajut concedit.

En un acte celebrat avui a l’auditori Fòrum Berger de la capital de l’Alt Penedès presidit per l’alcalde de la ciutat, Pere Regull, Antoni Gistau (director de la Fundació Pinnae) i Martí Solé (president de la Fundació Pinnae) s’han lliurat els ajuts que ascendeixen a un total de 300.000 euros repartits entre 18 entitats guanyadores. Des de Pinnae s’ha destacat l’esperit d’ajut i d’enfortiment del territori a través d’aquests premis els quals han anat incrementant la seva dotació des del seu naixement ara fa tres anys. La situació actual, a més, fa encara més necessari el suport a les entitats que treballen per al benestar de els persones ja que es troben en posiscions de vulnerabilitat.

Des de Mas Albornà agraïm iniciatives com aquesta, ja que ens permeten continuar desenvolupant i millorant la qualitat de vida de totes les persones que atenem.

Presentem el nou Newsletter de la fundació

21/09/2020

nou_butlleticc81_mas_albornacc801

Aquest setembre presentem la nova imatge renovada del butlletí electrònic de Mas Albornà. Un disseny més visual, àgil i fresc que respon a la necessitat constant d’adaptar-nos als formats de comunicació actual.

Visualitzar  la tasca que diàriament fem des de la fundació ens ajuda a explicar què fem i a apropar la discapacitat a la ciutadania. El butlletí electrònic és una iniciativa que des del 2015 hem impulsat mensualment i que ara presentem amb il·lusió i noves propostes.

Voldríem aprofitar l’inici d’aquesta nova proposta per agrair la confiança de tots els nostres subscriptors durant tots aquests anys. Una sinergia perfecta que a dia d’avui ens permet continuar fent xarxa dins i fora del nostre territori i del sector.

Us convidem a fer-vos subscriptors per estar al corrent del projecte social que construïm des de la Fundació Mas Albornà.

Accediu a la biblioteca dels butlletins anteriors

El nostre servei de neteja viària, un model a seguir

18/09/2020

tac_osona_mas_alborna

Una delegació de l’entitat social TAC Osona formada pel director de l’entitat Ricard Aceves, Ricard Gorgals (director del centre especial de treball), el cap de producció (Josep Tarrés) i el responsable comercial (Josep Vila), acompanyats del regidor de serveis de l’Ajuntament de Vic i Conseller Comarcal d’Osona Albert Castells i Margarida Feliu Vicepresidenta tercera d’aquest mateix òrgan ha volgut veure de primera mà com funciona el servei de neteja viària de Mas Albornà amb l’objectiu de poder exportar el nostre model d’èxit a la seva comarca.

L’equip tècnic i directiu de la Fundació ha explicat les peculiaritats tècniques tant de la gestió com de les característiques dels vehicles o l’organització dels equips en cada servei entre d’altres aspectes fonamentals que han convertit la neteja viària de Mas Albornà en un referent a tot Catalunya com a cas d’èxit d’una entitat social gestionant aquesta mena de servei.

En aquesta trobada també hi han pres part Ricard Rafecas regidor i Ricard Faz Cap de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès la ciutat amb més població on la fundació realitza aquest servei des de fa una dècada.

Ens acompanyes?

14/09/2020

projecte-acompanyam

A la fundació Mas Albornà necessitem persones com tu.

El projecte ACOMPANYA’M necessita voluntaris i voluntàries per a crear tàndems de suport i companyia amb les nostres persones.

Busquem persones amb ganes de compartir el seu temps i entusiasme amb  una de les nostres persones, generar un vincle de confiança

i compartir moments de la vida quotidiana com passejar, prendre un cafè, anar de compres, practicar alguna activitat d’oci compartida.

Contacta’ns a voluntariat@masalbornaorg

Véns?

Mesures de prevenció a la llar de Mas Albornà

13/09/2020

mestres_prevencio_llar-mas_alborna

La vida quotidiana s’ha vist alterada des de la irrupció del  SARS-CoV-2 . Hem hagut d’adaptar-nos a noves rutines, i unes de les més importants  són les mesures de prevenció que hem hagut d’incorporar. I els nostres usuaris de l allar-residència de Mas Albornà no en són excepcions.

Aquest és el vídeo que han fet des del nostre servei de Llar-Residència per mostrar les mesures de prevenció que s’adopten per a prevenir els possibles contagis.

Fem la jardineria de Sant Sadurní d’Anoia

10/09/2020

jardineria_mas_alborna

Recentment hem guanyat els concurs públic que ens permetrà gestionar el servei de jardineria de Sant Sadurní d’Anoia.
Així, durant els propers 2 anys, dos equip de dos operaris i un oficial amb el suport de vehicles especialitzats vetllaran de dilluns a divendres per al manteniment de les zones verdes, parcs i jardins del municipi.

El servei de jardineria de Mas Albornà és un dels més  veterans de la fundació i ha esdevingut un referent a la comarca de l’Alt Penedès.

L’ocupacional reprèn l’activitat amb noves mesures

08/09/2020

photo-2020-09-17-09-14-00

L’equip del centre ocupacional reprèn l’activitat després de les vacances d’estiu i s’inicia un nou curs ple d’activitats i noves propostes per aprendre i compartir el temps amb els companys.

Malgrat les incerteses, l’esperit de servei cap a les persones es manté intacte entre l’equip de professionals del centre, que s’han preparat per a oferir les activitats i propostes seguint les normatives en matèria de prevenció vers la COVID-19. En aquest sentit, s’han implementat canvis com ara la presa de temperatura a l’entrada al centre, l’ús de mascaretes o l’adequació de nous espais a Les Cabanyes per a poder fer-hi tallers i garantir, així, les distàncies de seguretat marcades als protocols de prevenció. També l’horari habitual s’ha vist alterat i s’ha suprimit momentàniament el servei de menjador.

El centre ocupacional de Mas Albornà  dóna servei a prop d’una vuitantena d’usuaris amb el suport de 13 monitors d’atenció directa. Tenir obert el nostre centre assistencial (únic a la comarca de les seves característiques) i garantir el benestar i la seguretat de les nostres persones  és una prioritat de la fundació i continuem treballant dia rere dia perquè això sigui possible.

NOVETAT! Ara hamburgueses i broquetes artesanals

07/09/2020

productes_elaborats_mallart_mas_alborna

A partir d’ara a Mallart Artesans Xarcuters us oferim els nostres elaborats propis per fer-vos la vida més fàcil i més saborosa.

Des del nostre obrador de La Granada elaborem amb les millors carns i ingredients naturals de proximitat hamburgueses artesanals i variades (espinacs, pinyons i poma, sobrassada Mallart amb mel i nous, xampinyons i ceba caramel·litzada, panses, pinyons i cansalada), nuggets de pollastre, broquetes o mandonguilles.

Aquesta novetat juntament amb els plats per emportar fan que a Mallart hi oferim tota una gama de propostes per gaudir de la bona gastronomia sense haver de cuinar ni renunciar a la qualitat.

Tots els nostres elaborats es poden encarregar per whatsApp i passar-los a recollir a les botigues

Bon profit!

Formació als professionals del centre ocupacional

04/09/2020

formacio_mas_alborna_psicoco2

Tot l’equip de 15 professionals d’atenció directa del centre ocupacional de Mas Albornà ha realitzat dues formacions per a iniciar el nou curs amb nous coneixements pràctics per a millor l’atenció a les nostres persones.

La primera ha estat en matèria de primers auxilis la qual ha comptat amb el suport de la Creu Roja  amb una durada d’una jornada. La segona, la qual ha portat per títol “Botiquín psicológico para la gestión de vivencias en tiempos de pandemia” ha estat impartida pel psicòleg especialista  i Eduardo Brignian durant dos dies.

La seguretat i el benestar de les persones que atenem continua essent una prioritat en el dia a dia de casa nostra i saber com hem de reaccionar en determinades situacions és fonamental per a continuar millorant en l’atenció a la nostra gent. La situació actual de crisi sanitària he augmentat les pors i les angoixes a la població. Disposar d’eines que ajudin els nostres professionals d’atenció directa a gestionar aquestes situacions resulta, més que mai, imprescindible per a poder oferir una atenció a les persones de qualitat i pensada per a les seves necessitats.

Un tomb pel pantà de Foix

11/08/2020

excurcio_foix_masalborna-copia

Viure la natura és preciós i sinó que els hi preguntin als nostres excursionistes! Un tomb pel pantà de  Foix, l’excusa perfecta per gaudir d’unes bones vacances d’estiu.

Aquestes són algunes de les activitats que durant les vacances fan els nostres usuaris, per passar-ho bé en companya de tot l’equip de monitors i monitores d’aquest servei de la fundació.

excurcio_foix_masalborna

El benestar de les persones que viuen amb nosaltres és la nostra prioritat i per això continuem realitzant activitats com aquestes.

Bones vacances!